Over mij

Graag stel ik mijzelf aan je voor:

Mijn naam is Frans van Ledden. In 2011 ben ik gestart met FL reclame. In 2018 met bedruktetent.nl Vanaf het eerste moment was het mijn doel om midden- en kleinbedrijven te adviseren en ondersteunen op het gebied van reclame- en promotiemateriaal. Met inmiddels acht jaar ervaring, weet ik precies wat er nodig is om jouw bedrijf of product zichtbaar te maken voor je doelgroep.

Multi inzetbaar en effectief!

De vouwtent is qua uiterlijk te vergelijken met een partytent, maar qua kwaliteit veel steviger en daarom geschikt voor intensief professioneel gebruik. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar en je hebt de keuze uit halve of hele wanden. De vouwtent is eenvoudig binnen twee minuten op te zetten.

De startent is stervormig en heeft een trendy uiterlijk. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar, geschikt voor 20 tot 180 personen. De tent kan op elke ondergrond worden geplaatst en met bijgeleverde stalen pinnen kan de tent verankerd worden. De tent is open aan de zijkanten maar indien nodig af te sluiten met verschillende zijwanden, daardoor is de tent bestand tegen weer en wind. Gebruik de tenten bijvoorbeeld tijdens events, beurzen, openingen, festivals, feest of een braderie. Maak van je vouw- of startent een echte eyecatcher, met jouw eigen gepersonaliseerde design, tekst of logo!

Je kan ook gebruik maken van beachflags. Deze kleurrijke vlaggen zorgen ervoor dat jouw winkelpand of stand goed in het oog springt! Gebruik ze tijdens horeca- en sportevenementen of andere speciale gelegenheden. Ze zijn weerbestendig, geschikt voor binnen- en buitengebruik en verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, van 160 cm tot 500 cm hoog.

Een andere optie is de bannerbow. Deze heeft een exclusieve uitstraling en je creëert een sfeervolle entree voor je beursstand of evenement. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen small, medium en large. De boog is binnen enkele minuten eenvoudig op te zetten door één persoon zonder gereedschap of ladder. Maak ze uniek door jouw persoonlijke ontwerp!

 

Gratis ontwerp

Heeft een bedrukte tent jouw interesse gewekt?

Wil je weten hoe een bedrukte tent er voor jouw bedrijf/organisatie uit komt te zien? Ik maak gratis en vrijblijvend een ontwerp voor je. Stuur de bestanden toe die jij wil gebruiken en binnen 48 uur stuur ik je een uniek conceptontwerp toe. Ik denk graag met je mee!

Heb je een vraag of wil je een bericht sturen?

 Je kunt mij ook bellen of whatsappen 06-22 06 78 77

13 + 5 =

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen