Ons verhaal

Over doeltreffende én functioneele reclamemiddelen

Nog meer promotiematerialen 

Wij zijn onderdeel van FLreclame., kijk op deze site voor nog meer mogelijkheden, zoals voertuigreclame, buitenreclame (bouwhekdoeken, dranghekdoeken en spandoeken), interieurreclame, beursmateriaal, relatiegeschenken en drukwerk. Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf, merk of evenement in the picture te zetten! 

Hoogwaardige materialen 

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige degelijke materialen. De polyester tentdoeken zijn weerbestendig, waterdicht en zijn van goede Europese kwaliteit. De aluminium tentframes zijn in drie kwaliteiten verkrijgbaar (basisframe staal, business aluminium en professional aluminium). Onze producten zijn voor binnen- en buitengebruik toepasbaar.

Multi inzetbaar en effectief!

De vouwtent is qua uiterlijk te vergelijken met een partytent, maar qua kwaliteit veel steviger en daarom geschikt voor intensief professioneel gebruik. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar en je hebt de keuze uit halve of hele wanden. De vouwtent is eenvoudig binnen twee minuten op te zetten.

De startent is stervormig en heeft een trendy uiterlijk. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar, geschikt voor 20 tot 180 personen. De tent kan op elke ondergrond worden geplaatst en met bijgeleverde stalen pinnen kan de tent verankerd worden. De tent is open aan de zijkanten maar indien nodig af te sluiten met verschillende zijwanden, daardoor is de tent bestand tegen weer en wind. Gebruik de tenten bijvoorbeeld tijdens events, beurzen, openingen, festivals, feest of een braderie. Maak van je vouw- of startent een echte eyecatcher, met jouw eigen gepersonaliseerde design, tekst of logo!

Je kan ook gebruik maken van beachflags. Deze kleurrijke vlaggen zorgen ervoor dat jouw winkelpand of stand goed in het oog springt! Gebruik ze tijdens horeca- en sportevenementen of andere speciale gelegenheden. Ze zijn weerbestendig, geschikt voor binnen- en buitengebruik en verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, van 160 cm tot 500 cm hoog.

Een andere optie is de bannerbow. Deze heeft een exclusieve uitstraling en je creëert een sfeervolle entree voor je beursstand of evenement. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen small, medium en large. De boog is binnen enkele minuten eenvoudig op te zetten door één persoon zonder gereedschap of ladder. Maak ze uniek door jouw persoonlijke ontwerp!

 

Levering

De tenten en andere promotiematerialen worden door ons gratis geleverd door heel Nederland.  Ze worden geleverd in een handige opbergtas en zijn op die manier eenvoudig te vervoeren.

Verhuur

Het is ook mogelijk via ons een tent te huren, ook heaters en/of ledlampen zijn leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

Een deskundig en vrijblijvend advies

Bedruktetent.nl is een onderdeel van FL Reclame en als er vragen zijn of je hebt advies nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Service, kwaliteit en een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel.

12 + 14 =

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen