Een bedrukte startent:

Een doeltreffend én functioneel promotiemiddel

De Startent is een eyecatcher voor al je events

Als ondernemer ben je trots op je product. Het liefst zou je het aan de hele wereld willen laten zien. Bedruktetent.nl realiseert zich heel goed dat je naar de ultieme eyecatcher op zoek bent. Met de Startent heb je die in huis! De tent is open aan alle kanten, snel opgezet, gemaakt van degelijke materialen en trendy.

N

Van 20 tot 180 personen

N

15 standaard kleuren

N

Ruim assortiment aan accessoires

N

Geleverd in opberg tassen

N

Gratis levering

N

Gratis ontwerp

Ons werk proces in 3 stappen.

Hoe ziet ons werk proces er uit:

󡤛

Kies je startent.

Kies de afmeting en opties van je tent, in onze shop en vraag een offerte/ontwerp aan.

󡥩

Ontwerp.

Wij maken gratis een ontwerp voor je tent.

󡥣

Levering.

Na goedkeuring van het ontwerp, Gaan wij je tent produceren en wordt het gratis bij je afgeleverd.

Ideaal voor alle events

De tent is stervormig en ideaal voor alle soorten beurzen, congressen, markten, braderieën en festiviteiten. We personaliseren de tent graag zodat de tent perfect bij jouw huisstijl past. Een opdruk met je bedrijfslogo, een aparte kleur? Hulp bij design? Alles is mogelijk.

Van klein tot groot

De startent is er in soorten en maten. Dat varieert van de kleine Startent 15 (15 m2) voor ongeveer 20 personen tot zijn grotere broer de Double 70 (140 m2) voor circa 180 personen. Een speciale variant is de Stage 55, die 55 m2 overdekte oppervlakte biedt met een breedte van 15 m en speciaal is ontwikkeld voor demo’s en optredens.

Sterke punten

De tent zit in een stevige en compacte draagtas. Vervoer en opslag is dus gemakkelijk. De tent kan op elke locatie en ondergrond worden geplaatst en is in circa 30 minuten op te zetten en af te breken. In Nederland is het helaas niet altijd mooi weer. Soms regent en waait het wel eens. Met diverse type zijwanden is de startent prima af te sluiten. Dan valt je event niet in het water. De tent is ook bestand tegen wind. Met bijgeleverde stalenpinnen kan de tent worden verankerd.

Specificaties

Doek

DOEK
100% polyester, 220g/m², 420 denier PVC coating of 600 denier PU coating, brandvertragend, waterproof coating, UV bescherming

KLEUREN TENTENSTOF

Dit zijn de standaardkleuren van de Startent®, Startent® Stage en de Startent® Double. Je hebt de mogelijkheid om kleuren te combineren. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Je kan de tent ook volledig digitaal bedrukken dmv sublimatie print

Doek

A: tas hardware

B: tas paal

C: tas cover

MAAK JE TENT COMPLEET MET ONZE

Accessoires

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen